Bendik tildelt Norges Skiforbunds jubileumspokal

Postet av Birkebeineren, IF den 11. Mai 2017

Bendik og Line tildelt NSFs jubileumspokal

Bendik Skjønberg Holth fra IBK ble sammen med Line Dugstad fra IL Bever'n tildelt Norges Skiforbunds jubileumspokal på skikretstinget.

«I forbindelse med Kongeparets 75-års jubileum valgte Norges Skiforbund å overrekke Kongeparet en gave knyttet til en hedersbevisning til unge utøvere i krets, fremfor en gave til selve Kongeparet. Prisen skal være en inspirasjon for juniorløpere som viser holdningsskapende engasjement og som bidrar og arbeider for skiidrettens verdigrunnlag og visjon 'Mange gode glade skiløpere'.»

Se mer informasjon om tildelingen og skikretstinget her.
0 Kommentar

Skigruppa`s flaskeinnsamling torsdag 7. april

Postet av Birkebeineren, IF den 4. Apr 2016

Torsdag 7. april kommer skigruppa innom. Håper mange i Krokstadelva har noen tomflasker å bidra med til inntekt for skigruppa i Birkebeineren.


0 Kommentar

Chrisander Skjønberg Holth - norgesmester på ski

Postet av Birkebeineren, IF den 17. Sep 2014


På skigruppas sesongavslutning ble Chrisander Skjønberg Holth hedret for sin store prestasjon i vinter; NORGESMESTER i 20 km klassisk i eldste jr.klasse!

Vi gratulerer Chrisander med at han igjen fikk vist sitt potensiale i NM, etter at han har hatt ulike skade-og sykdomsproblemer tidligere i sesongen.

Vi er stolte av at IBK har fått en Norgesmester, og ønsker Chrisander lykke til videre i sin satsing som skiløper!

Chrisander er et flott forbilde for alle yngre skiløpere i IBK, og hans prestasjon er inspirerende for alle små og store i klubben.

Vi gratulerer også Bendik Skjønberg Holth med en flott 6.plass i jr.NM!

Siste nytt:
For neste sesong er Chrisander uttatt til Team Veidekke, som er NSFs satsingslag for løpere opp til 26 år, med Veidekke som Generalsponsor.
Det blir spennende å følge Chrisanders videre utvikling!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline